Setmanari d'informació local - 138 anys

Comença el Verkami d'Ona Mediterrània

Amb aquesta iniciativa la ràdio vol millorar els equipaments per poder continuar emetent

765

La ràdio Ona Mediterrània, que gestiona l'Associació Ona Mediterrània, juntament amb el dBalears, acaba de llançar el #VerkamiOna, un projecte de micromecenatge que pretén recaptar doblers per millorar els estudis de gravació i continuar ementent.

Ona Mediterrània fa dos anys que dona veu a la societat civil mallorquina, amb una programació diària farcida de programes informatius, culturals i musicals, tant per als grans com per als més menuts (Sus Mallorca!, Téntol, El crepúscle encén estels, L'Ou Blau, Sing Sing Sing, Mallorca en Xarxa, Corals i un llarg etcétera).

Ara, la ràdio necessita professionalitzar els estudis i comprar una nova taula de so, entre altres millores. Tot plegat, ho expliquen al Verkami que han posat en marxa, des del qual ofereixen diverses recompenses als mecenes que aportin a partir de 10 euros.

L'Associació Ona Mediterrània se sosté, bàsicament, gràcies a les aportacions anunals que fan els socis de l'entitat –50 euros– que gaudeixen de diversos beneficis.

Però ara, Ona, vol fer una passa més enllà i aconseguir 14.000 euros per professionalitzar-se i seguir mantenint la independència que l'ha caracteritzat com a mitjà de comunicació lliure, en català, i de qualitat.

Per a col·laborar en el Verkami es pot accedir des d'aquest link: http://www.verkami.com/locale/ca/projects/11642-la-radio-mallorquina-ona-mediterrania-vol-continuar-i-millorar-els-equipaments

Des de l'entitat també demanen ajuda per difondre el link projecte a les xarxes socials.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.