Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS diu que el recurs contra la llei de comerç és un càstig polític al nou Govern

MÉS per Mallorca ha assegurat aquest dissabte que el recurs en el Tribunal Constitucional contra la llei de comerç «és una agressió inacceptable a Balears i un càstig polític al nou Govern d'esquerres».

Així s'ha expressat la formació en un comunicat en el qual ha avançat que el diputat David Abril traslladarà a la resta de portaveus la proposta de llegir dimarts que ve en el ple una declaració institucional perquè el Parlament «condemni aquesta ingerència en les competències pròpies en comerç».

Amb aquesta declaració, Abril vol demanar que el Parlament «es manifesti de manera unànime a favor d'exercir aquestes competències per defensar el model comercial propi de les Illes Balears».

MÉS considera que «el fet que el Govern de l'Estat hagi presentat el recurs ara, just després del canvi de Govern, i no abans, només es pot entendre com una voluntat de càstig polític al nou Govern d'esquerres, que ja ha deixat clar que defensarà el nostre teixit comercial enfront de la pressió de les grans superfícies».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.