Setmanari d'informació local - 138 anys

El PP acusa al Govern d'utilitzar el «mal finançament» com excusa per no complir promeses electorals

Prohens denuncia que hagin eliminat «la taxa per targeta sanitària que suposava un increment en el finançament de dos milions anuals»

1012
La portaveu del Grup Parlamentari Popular, Marga Prohens, al Parlament. | Arxiu/Marc Ferrà

La portaveu del Grup Parlamentari Popular, Marga Prohens, ha lamentat aquest divendres que el nou pacte de Govern estigui supeditant les seves polítiques socials i sanitàries al «mal finançament» autonòmic de Balears i que ara, després d'haver «rebut un cop de realitat», «es demostra que durant campanya es van dedicar a vendre fum».

En una roda de premsa en què també ha participat la portaveu de Serveis Socials, Sandra Fernández, Prohens ha censurat que tot i el mal finançament que pateixen les Balears, estan eliminant mesures, com «la taxa per targeta sanitària que suposava un increment en el finançament de dos milions anuals».

Ha explicat que si en campanya van prometre «sanitat per a tothom», ara ja estan «posant condicions» i també ha criticat que diguin que van a obrir els centres de salut a la tarda, «el que implica més despesa, però no expliquin com».

Respecte a les 20.000 targetes sanitàries, Prohens ha anunciat que el PP controlarà molt de prop «quantes es tornaran i quants beneficiaris tendrà». Per la seva banda, Fernández ha assenyalat que planteja fer una «oposició constructiva a la recerca del consens» però que «estaran vigilants» en un tema «tan sensible com ho són els serveis socials».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.