Setmanari d'informació local - 138 anys

El PP balear comença dimarts la seva conferència política

1177
Ferrer ha presentat la conferència política. | PP

El secretari general del Partit Popular de Balears, Andreu Ferrer, ha comparegut aquest dissabte per presentar la conferència política que començarà dimarts que ve en l'àmbit regional en cadascuna de les illes, amb la qual el partit vol definir «com ha de ser el PP» i els objectius de la formació en els mesos vinents.

Així s'ha expressat Ferrer en una roda de premsa celebrada a la seu del PP a Palma, en la qual ha avançat que es realitzaran diverses conferències sobre temes amplis com a política interna o exercici de l'oposició perquè «tots els militants puguin dir el que pensen».

L'objectiu és construir «un debat d'idees obert a tots els ciutadans» sobre «com ha de ser el PP». Així, es definirà l'acció política i objectius en una convocatòria dirigida a més de 23.000 afiliats, a més de ciutadans propers que vulguin participar en el procés.

«Volem un debat que sigui objectiu i positiu per a la nostra formació», ha apuntat Ferrer. Per això, la conferència acollirà diverses ponències sobre quatre temàtiques diferents «perquè tots puguin dir el que pensen»: el sotssecretari del PP balear, Toni Mulet, coordinarà la ponència sobre la presència del partit en la societat; l'alcalde d'Andratx, Jaume Porcell, farà el mateix amb la ponència 'Acció política centrada en les persones'; el regidor del PP de Palma Pep Ignasi Aguiló serà el responsable de la ponència 'Democràcia interna com a centre d'acció política'; i finalment, la també regidor del PP de Palma Antonia Roca coordinarà la ponència 'Noves formes d'exercir l'oposició'.

Així mateix, per atendre les necessitats dels militants, el PP dividirà les illes en cinc zones: Menorca, Eivissa i Formentera i tres zones a Mallorca (Palma, Manacor i Inca). Es proposen «recollir inquietuds i propostes dels participants» per posar-les en comú posteriorment en una assemblea oberta amb tots els militants, que tindrà lloc a Mallorca el 10 d'octubre.

A més, també volen rebre opinions sobre«quines hem fet bé, quines hem fet malament, què hem de canviar i què hem de mantenir». D'aquesta manera, la conferència marcarà «el ritme del PP durant els següents mesos».

«Tenim clar que el millor capital del PP són els seus militants i volem que siguin ells els que decideixin el futur del partit», ha dit Ferrer, qui ha afegit que «sabem que un partit que no s'adapta a les necessitats de la gent i al moment que vivim és un partit mort; però el PP és un partit viu que lluita pels interessos dels balears».

Amb això, la formació vol arribar també «els quals no van confiar en el PP» en les passades eleccions:
«Lluitarem per un projecte il·lusionant que doni resposta a les necessitats dels ciutadans perquè confiïn al desembre».

«Les eleccions es guanyen amb la raó i l'emoció. La raó ja la tenim: Balears es troba millor que en 2011. Ara ens falta il·lusionar als ciutadans a un projecte polític», ha assenyalat Ferrer, que veu« imprescindible» que «Rajoy torni a ser president d'Espanya».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.