Setmanari d'informació local - 138 anys

Més de 1800 alumnes podran participar als cursos per a adults de l’Ajuntament

1191

El Servei d’Educació de Persones Adultes que depèn de la Regidoria d’Educació i Esports ha presentat avui l’oferta de cursos per a adults per al 2015-2016. En total, s’ofereixen 82 cursos per a 1.806 majors de 16 anys que van des de llengües fins a noves tecnologies. En relació a l’any passat, s’incrementa en quatre el número de matèries (el 2014-25 foren 78) i en gairebé cent alumnes més (1.710 de 2014-25). El període d’inscripció s’obre avui i finalitza el 21 de setembre per als cursos de llengües i el 25 de setembre per a la resta.

La regidora d’Educació i Esports, Susanna Moll, ha explicat que amb «les diferents matèries que s’impartiran es vol oferir als ciutadans i les ciutadanes de Palma la possibilitat d’iniciar o continuar una formació al llarg de la vida, prioritzant aquells que
pertanyen a grups o sectors amb mancances o necessitats de formació específica, i  especialment, aquells amb dificultats per a la integració social o inserció laboral».

L’oferta es dirigeix a tota la població amb un apartat específic per a majors de 55 anys.

Formació bàsica (13 cursos): alfabetització en ensenyaments inicials,  neolectors i consolidació de coneixents inicials, preparació per a les proves d’accés a cicles formatius de grau mitjà i preparació per a les proves d’accés a la Universitat per a les persones majors de 25 anys.

Noves tecnologies-informàtica (10 cursos): alfabetització digital, iniciació a la informàtica i internet, ofimàtica i iniciació al disseny gràfic i al tractament digital d’imatges web amb gestors de continguts i iniciació a l’ús de smartphones i

Llengües (52 cursos): català (realitzats en col·laboració amb l’Institut d’Estudis Baleàrics), espanyol i altres idiomes (anglès, alemany i rus).

Oferta específica per a majors de 55 anys (6 cursos): entrenament de la memòria, estimulació cognitiva i ampliació cultural, eines per millorar la salut emocional, internet pas a pas, imatge i memòria biogràfica i comunica’t, mantenim la ment en forma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.