Setmanari d'informació local - 138 anys

Martí March qualifica la vaga indefinida dels docents de «virtual»

1204
MArtí March en una imatge d'arxiu. | Arxiu dB

El conseller d'Educació i Universitat, Martí March, ha assenyalat que aquest dimecres es produirà un inici de «curs normal i tranquil» i que tot i que «la vaga segueix convocada, aquesta no es realitza» pel que considera que és «una vaga virtual» però, tot i això, ha assegurat que segueixen treballant perquè «desaparegui».

Als passadissos del Parlament, March ha augurat aquest dimecres que la reunió amb els comitès de vaga de la setmana que ve «serà una de les últimes» perquè des del seu departament tenen una «proposta clara i raonable en línies generals».

Pel que fa a l'aparició de membres de Podem amb samarretes verdes en suport a la vaga, March ha dit que «cada un ha de fer el que considera». «És un curs normal per a nosaltres i treballem per respondre a les reivindicacions laborals, la rehabilitació de centres i atendre les peticions de pares i mares d'ajudes per a menjador i llibres de text», hi ha afegit.

Així mateix, ha dit que les infraestructures «estan pitjor» del que pensaven i que realitzaran una «radiografia» de totes per dur a terme una planificació de les necessitats. «Eivissa i Formentera, en concret, tenen un dèficit important que necessita resposta», ha dit.

D'altra banda, ha assenyalat que a partir d'octubre començaran a planificar el curs vinent.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.