Setmanari d'informació local - 138 anys

El PP alerta de les «conseqüències negatives» d'incrementar el dèficit

1251
Andreu Alcover, diputat del Grup Socialista.

El diputat del Grup Parlamentari Popular, Antoni Camps, ha alertat de les «conseqüències negatives» que podria suposar per a les Balears un augment del límit de dèficit, que ha aprovat aquest dimarts el nou equip de Govern, «perquè incrementar el dèficit implica automàticament incrementar l'endeutament».

Actualment el deute de la Comunitat Autònoma és de 8.800 milions d'euros quan el 2011 era de 6.850 milions d'euros, és a dir, en la passada legislatura el deute va augmentar en uns 1.950 milions d'euros, tot i que el PP va aplicar mesures d'austeritat i de control de despesa.

I és que el ple del Parlament ha aprovat amb els vots en contra del PP i Ciudadanos «instar el Govern espanyol a permetre un increment del nivell de dèficit marcat per al 2016».

A més, s'ha acceptat l'esmena de MÉS per Menorca, que ha afegit al text inicial «un increment...que els permeti fer front a les necessitats socials que han d'atendre. L'insta, si escau, a compensar aquest increment amb una disminució del nivell de dèficit previst per a l'Administració General de l'Estat»

s

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.