Setmanari d'informació local - 138 anys

El PP lamenta que no s'hagi «aprofitat la crisi de Govern per eliminar la Conselleria de Participació»

2598
Prohens ha afegit que la presidenta de l'Executiu, Francina Armengol, «podria haver acabat amb el cas més gran de nepotisme de la història política de Balears, on la consellera de Sanitat i el seu marit controlen el pressupost més alt del Govern» | E.P.

La portaveu del PP en el Parlament, Marga Prohens, ha lamentat que no s'hagi «aprofitat la crisi de Govern per eliminar la Conselleria de Transparència», perquè ha quedat demostrat que és «innecessària» en ser una «política transversal». Segons Prohens, aquesta política es pot desenvolupar en altres departaments i «s'estalviarien molts diners públics».

La portaveu popular ha explicat que amb aquest canvi «es reconeix que es tenia un govern de pacte feble» i ha afirmat que és «positiu que canviï el portaveu» donat que «Marc Pons havia perdut tota credibilitat en negar la crisi fins a 25 ocasions».

A més, Prohens ha afegit que la presidenta de l'Executiu, Francina Armengol, «podria haver acabat amb el cas més gran de nepotisme de la història política de Balears, on la consellera de Sanitat i el seu marit controlen el pressupost més alt del Govern».

En el mateix sentit, la popular ha afirmat que es «podria haver canviat al conseller d'Agricultura, que té al sector en contra, però en aquest cas necessitaria l'autorització de MÉS per Mallorca».

Així mateix, ha desitjat una «ràpida recuperació» a Joan Boned, el conseller que pateix problemes de salut actualment, i ha desitjat «sort» als nous consellers del Govern presidit per Armengol.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.