Setmanari d'informació local - 138 anys

Més per Mallorca defineix aquest dissabte l'estratègia política i els nous òrgans de direcció de la formació

2722
La coportaveu de Mes per Mallorca, Fina Santiago, i el coordinador general del partit, Biel Barceló. | Arxiu UH

Més per Mallorca celebra aquest dissabte 16 d'abril l'Assemblea General en què s'aprovarà la Ponència d'estratègia política i s'escolliran els nous òrgans de direcció del grup. L'acte es realitzarà a la Fàbrica Ramis d'Inca (Gran via de Colom, 28) a partir de les 9 h.

La diputada de Més per Mallorca al Parlament i secretària general del PSM-Entesa, Bel Busquets, ha volgut destacar tres punts clau de la jornada: en primer lloc «serà emotiu» l'acomiadament de la coportaveu de la formació, Fina Santiago, i del coordinador general del partit, Biel Barceló, que han «confiat en la construcció d'un projecte amb èxit» i que són al Govern «gràcies a aquesta aposta» en què «hi han cregut i treballat»; el moment del debat en què s'analitzarà la situació actual i l'estratègia de la formació «de manera constructiva» també serà rellevant, perquè «podrem veure les debilitats, però també cap a on volem dirigir el projecte» i
finalment l'exercici de «democràcia plena»,  perquè tots els militats i simpatitzants inscrits «podran votar els càrrecs per a l'organització». Busquets s'ha mostrat il·lusionada per dissabte i amb la convicció que «tot anirà bé».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.