Setmanari d'informació local - 138 anys

CCOO: «La revàlida de sisè de primària és inadequada des del punt de vista pedagògic»

2768
Segons CCOO, el qüestionari «respon a una visió de l'educació determinada, probablement enfocada a alumnes de més edat». | Picasa

El sindicat CCOO considera que el «qüestionari de context» i «indicador de la revàlida de sisè de primària» és errat perquè obvia les preguntes que tindrien respostes desfavorables per al govern. En aquest sentit, el qüestionari no contempla preguntes que indiquin pobresa, mala alimentació, problemes de salut, d'habitatge o d'aïllament social. Segons el sindicat, tampoc no hi ha preguntes sobre el nombre d'alumnes per aula, o sobre els edificis escolars.

Per aquest motiu, CCOO manifesta que el formulari és inadequat des del punt de vista pedagògic i que «respon a una visió de l'educació determinada, probablement enfocada a alumnes de més edat i amb la intenció d'aconseguir informació ja disponible per a les CCAA». En la mateixa línia, el sindicat observa que «algunes preguntes són idèntiques a les que PISA planteja a alumnes de 15 anys».

Segons manifesta l'organització en un comunicat «el Congrés va aprovar la paralització de la LOMCE, de manera que el Govern Espanyol no té legitimitat per publicar aquesta resolució».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.