Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell de Mallorca enviarà sis bombers, un caporal, un sergent i tres cans a l'Equador

2770
El president insular ha destacat que a causa del gran nombre de residents d'Equador a Mallorca hi ha «una relació assídua i diària» que s'ha de traslladar al país sud-americà «per ajudar a pal·liar les conseqüències de la tragèdia». | Arxiu UH / Stringer

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, acompanyat del vicepresident i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado, i del conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, es va reunir amb el cònsol de l'Equador a Mallorca, Freddy Arellano, i amb el president del Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació, Joan Verger, per coordinar l'enviament a l'Equador de sis bombers (tres especialitzats en rescat i tres de la unitat canina) del cos dels bombers de Mallorca; un caporal; un sergent i tres gossos, amb motiu del terratrèmol sofert aquest cap de setmana.

Ensenyat també ha anunciat que es preveu l'activació de línies d'ajuda, en funció de les necessitats i la demandes del consolat equatorià, que poden ser equips d'emergències i plantes potabilitzadores d'aigua, entre d'altres.


El president insular ha destacat que a causa del gran nombre de residents de l'Equador a Mallorca hi ha «una relació assídua i diària» que s'ha de traslladar al país sud-americà «per ajudar a pal·liar les conseqüències de la tragèdia».

Per altra banda, el president del Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació, Joan Verger, ha assegurat que el Fons compta amb una partida per a situacions d'emergència, com és la del terratrèmol, de fins a 100.000 euros.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.