Setmanari d'informació local - 138 anys

PP: «Ruth Mateu té l'oportunitat de rectificar avui mateix»

2816
La portaveu popular opina que la nova màxima responsable de la política cultural del Govern autonòmic «no pot ofendre a 125.000 ciutadans gratuïtament, i menys encara com a representant de l'Executiu». | @RuthMateu

La portaveu del grup municipal del PP, Marga Durán, ha qualificat «d'obsessives i indignes» les manifestacions de la consellera de Transparència, Cultura i Esports, Ruth Mateu, que aquest dimecres ha activat «un muntatge en el seu perfil de Twitter comparant l'acte del Partit Popular a Sa Feixina amb la inauguració del monument original» per part del general Franco.

Durán ha recordat a Mateu que «és la consellera de tots els ciutadans, i no només dels votants de MÉS.» En aquest sentit, la portaveu popular opina que la nova màxima responsable de la política cultural del Govern autonòmic «no pot ofendre a 125.000 ciutadans gratuïtament, i menys encara com a representant de l'Executiu».

El grup municipal del PP «vol concedir a la consellera l'oportunitat de rectificar i demanar disculpes avui mateix».

En el mateix sentit, Durán s'ha referit als regidors Antoni Noguera i Neus Truyol, «que s'han manifestat en la mateixa línia que Mateu» i als quals exigeix «la mateixa rectificació que a la consellera, perquè no han d'oblidar que representen a tots els palmesans».

Segons Durán, el Partit Popular es nega «a acceptar lliçons de democràcia» d'un partit «que enalteix a personatges tan menyspreables com Arnaldo Otegi», ha afirmat la portaveu, «mentre ignora a les seves víctimes».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.