Setmanari d'informació local - 138 anys

Les Balears no assisteix a la reunió tècnica sobre la LOMQE al Ministeri d'Educació

2842
Fonts del departament que dirigeix Íñigo Méndez de Vigo han indicat que només han acudit a la trobada els tècnics de les cinc comunitats governades pel PP -Madrid, Galícia, Múrcia, Castella i Lleó i La Rioja- i Navarra. | Arxiu UH

Els representants d'Andalusia, Extremadura, Castella-la Manxa, País Valencià, Astúries, Aragó, les Balears, Cantàbria, Catalunya, Canàries i el País Basc no han assistit aquest dijous a la reunió tècnica al Ministeri d'Educació sobre l'aplicació de la Llei Orgànica per a la Millora de la Qualitat Educativa (LOMQE).

Fonts del departament que dirigeix Íñigo Méndez de Vigo han indicat que només han acudit a la trobada els tècnics de les cinc comunitats governades pel PP -Madrid, Galícia, Múrcia, Castella i Lleó i La Rioja- i Navarra.

La trobada ha consistit en un grup de treball previ a la Comissió General d'Educació, a la qual acudeixen els directors generals i on es concreten els assumptes a debatre pels consellers a la Conferència Sectorial d'Educació, on es prenen decisions més polítiques.

Raons per a no assistir a la reunió

La raó per la qual no han assistit les vuit comunitats del PSOE, i també de Catalunya (Junts pel Sì), País Basc (PNB) i Canàries (CC-PSOE), es deu al fet que el ministre d'Educació en funcions, Íñigo Méndez de Vigo, no ha convocat encara la Conferència Sectorial, com li han sol·licitat en diverses ocasions.

El ministre, per la seva banda, després de conèixer la decisió de les comunitats governades pels socialistes ha afirmat que no pot convocar als consellers fins que no es resolguin les qüestions més tècniques que «afecten alumnes» i que en cap cas ho farà abans que acabi el mes d'abril.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.