Setmanari d'informació local - 138 anys

Castro contempla la possibilitat «d'una estratègia dissenyada» entorn Manos Limpias

2894
El sindicat és l'única acusació que exerceix accions penals contra la Infanta Cristina en el marc del cas Nóos. | E.P.

El titular del Jutjat d'Instrucció número 3 de Palma, José Castro, qui durant més de cinc anys ha instruït el cas Nóos, ha insinuat la possibilitat que hi hagi una «estratègia dissenyada perquè ocorrin aquestes coses», en referència a la situació actual de Manos Limpias i a una hipotètica dissolució de l'entitat.

El jutge ha manifestat que «sobre aquest tema rebo informacions contradictòries i no sé si són certes, si són rumors que corren. I tampoc sé si hi ha una estratègia dissenyada perquè aquestes coses ocorrin». D'altra banda, Castro ha evitat declarar sobre la vinculació entre les extorsions d'Ausbanc a entitats bancàries i el sindicat, perquè li manquen «elements» sobre aquests fets.

El sindicat és l'única acusació que exerceix accions penals contra la Infanta Cristina en el marc d'aquesta causa. En concret, el grup reclama vuit anys de presó per a la Infanta, a la qual considera cooperadora necessària dels dos delictes fiscals que Iñaki Urdangarin va cometre presumptament el 2007 i 2008.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.