Setmanari d'informació local - 138 anys

Marxa excursionista per reivindicar la ‘reobertura’ dels camins del Rafal i Planícia

5462
L’Associació Cultural Bany-Al-Bahar de Banyalbufar ha organitzat una marxa excursionista per celebrar i reivindicar la ‘reobertura’ dels camins del Rafal i Planícia. | Arxiu

L’Associació Cultural Bany-Al-Bahar de Banyalbufar ha organitzat una marxa excursionista per celebrar i reivindicar la ‘reobertura’ dels camins del Rafal i Planícia.

Els excursionistes pujaran pel Rafal fins a Planícia, redescobrint el Camí de les Collidores (un tram que de moment no figura a cap mapa) i després d’haver dinat i de tornada, gaudiran d’uns bunyols a la plaça de la Vila. L’excursió programada durarà unes 4 hores.

Camins públics

L’entitat ha recordat que després de diversos pronunciaments judicials els camins del Rafal i Planícia tornen ser públics i ja resten oberts des del passat mes de juny; «les quatre barreres que hi posaren l’any 2001 i contra les quals moltes persones i col·lectius hem lluitat al llarg d’aquests anys, ja no tenen pany».

És per celebrar aquesta fita i commemorar la gran manifestació que, sota la pluja, va tenir lloc dia 17 d’octubre de 2010 des de la plaça de la Vila de Banyalbufar fins a Planícia, després de la qual l’Ajuntament de Banyalbufar va interposar el plet civil que fa poc han guanyat els organitzadors , que han organitzat aquesta nova caminada.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.