Setmanari d'informació local - 138 anys

La consellera Mateu visita els alumnes de l'Acadèmia Simfònica, protagonistes del primer concert

5518
La consellera Ruth Mateu visita Sonoteque.

La consellera de Transparència, Cultura i Esports, Ruth Mateu, acompanyada del director general de Política Universitària i d'Educació Superior, Juan José Montaño, del director del Conservatori Superior de Música de les Illes Balears, Albert Díaz, i de Mar Rescalvo, gerent de l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears, ha visitat Sonoteque, el lloc d'assaig de l'Orquestra, per donar la benvinguda a tots els alumnes de l'Acadèmia Simfònica que participaran en el primer concert de temporada que tindrà lloc el dijous.

L'Acadèmia Simfònica té com a objectiu donar l'oportunitat a estudiants de música de viure l'experiència de formar part d'una orquestra professional, a més, de rebre classes individuals per part dels solistes de l'Orquestra i de participar en grups de càmera.

La formen un total de 26 estudiants procedents del Conservatori Superior de Música de les Illes Balears (13 alumnes) i de la Jove Orquestra Nacional d'Espanya (JONDE).

Aquest any els estudiants seleccionats per a l'Acadèmia Simfònica podran participar d'un màxim de cinc concerts de temporada: el 20 d'octubre, el 26 de gener, el 23 de febrer, el 20 d'abril i el 18 de maig.

La consellera ha destacat que, com a presidenta de la Fundació Orquestra Simfònica de les Illes Balears «és un orgull presentar i donar la benvinguda a l'Acadèmia Simfònica» per «la frescor» que aporta a la Simfònica.

Els objectius bàsics de l'Acadèmia són recolzar a joves músics en la seva formació i perfeccionament tècnic i artístic, i promoure un intercanvi musical i fomentar la relació, amb voluntat de continuïtat, entre els joves músics i els músics professionals de l'Orquestra.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.