Setmanari d'informació local - 138 anys

Gijón nega que hagi cobrat cap comissió pel contracte de l'ORA

5554
Álvaro Gijón presentà la seva candidatura per ser el número u del PP al Congrés.

El regidor i diputat del PP, Álvaro Gijón, ha negat aquest dijous «rotundament» haver cobrat cap comissió pel contracte de l'ORA ni per cap altre contracte, gestió o decisió en l'exercici dels seus càrrecs públics ni anteriorment als mateixos.


Mitjançant un escrit remès pel seu advocat, el diputat del PP nega haver rebut una comissió d'1,5 milions d'euros a repartir entre «el senyor José María Rodríguez» i ell mateix i «el pagament del pis on resideix avui dia per l'adjudicació del contracte de l'ORA l'any 2013».


En aquest sentit, assegura que en relació al contracte de l'ORA, no va tenir cap intervenció ni en les condicions del contracte, ni en l'elaboració dels plecs ni en la mesa de contractació.

Segons explica, «el primer coneixement» que va tenir sobre aquestes qüestions va ser en les reunions de l'equip de govern, en les quals estaven tots els regidors i s'informava dels assumptes més rellevants de cada àrea, i posteriorment en les Juntes de Govern en les quals es van aprovar els plecs i es va adjudicar el contracte.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.