Setmanari d'informació local - 138 anys

PalmaActiva desenvolupa nous cursos per obtenir certificats de professionalitat

5622
Alumnes de CP de Serveis de bar i cafeteria del mòdul de serveis de vins. | PalmaActiva

PalmaActiva, en col·laboració amb el SOIB, ha començat recentment nous cursos a través dels quals es poden obtenir certificats de professionalitat. Aquesta formació gratuïta es dirigeix prioritàriament a persones desocupades i té l’objectiu de prioritzar la formació i aprenentatge com a via per a la inserció laboral.

Des de PalmaActiva han explicat que, «des de l’Ajuntament apostam per la formació per la qual s’obté un certificat de professionalitat, les dades ens demostren que la gent que es forma i obté una certificació té més facilitats per inserir-se laboralment».

Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball, ha afirmat que «els programes d'ocupació i, per tant, de formació per a l’ocupació són una prioritat per a aquest equip de govern: els darrers mesos ja vam posar en marxa 4 certificats de professionalitat, que es sumen a la nostra política de suport als ciutadans que més ho necessiten, els que ara mateix pateixen especials dificultats d’inserció al mercat laboral».

Els cursos que se realitzaran són els següents:

  • CP de Neteja de superfícies i mobiliari en edificis i locals nivell 1 (230h) que començà el passat mes de setembre.
  • CP Serveis de bar i cafeteria nivell 2 (640h) que també s’inicià el passat mes de setembre.
  • CP d’Operacions auxiliars de muntatge i manteniment de sistemes microinformàtics nivell 1 (370h) que començarà el 7 de novembre.

Tots aquests cursos contemplen l’obtenció d’un certificat de professionalitat d’una especialitat formativa de les incloses en el Catàleg Nacional de les Qualificacions Professionals.

Col·lectius destinataris.- Aquests programes específics de formació estan adreçats als col·lectius amb especials dificultats d’inserció en el mercat laboral. Són persones desocupades que venen derivades de les oficines del Servei d’Ocupació de les Illes Balears o bé d’altres entitats que gestionin processos d’acompanyament a la inserció finançats pel SOIB.

 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.