Setmanari d'informació local - 138 anys

El GOB denuncia el lloguer dels apartaments il·legals de Cala Llamp

5644
Cala Llamp.

A través de l'article publicat pel Mallorca Zeitung, el GOB ha denunciat que els apartaments il·legals de Cala Llamp s'oferien com a lloguer vacacional a través del portal HomeAway per 1.400€ la setmana. Des del GOB recorden que es tracta d'uns apartaments que formen part de la promoció immobiliària, finançada per Sa Nostra i que s'aixecaren amb una llicència concedida per Eugenio Hidalgo i anul·lada posteriorment per dues sentències.


El gener del 2014 havien d'iniciar-se voluntàriament, per part dels propietaris, les obres de demolició dels apartaments il·legals i il·legalitzables de Cala Llamp, però els propietaris no tomaren els edificis i l'Ajuntament havia d'assumir la demolició de forma subsidiària tal com estableix la normativa, a partir del mes d'agost del mateix 2014.

Avui dia, la demolició encara no s'ha iniciat, i mentre, durant aquest estiu, els apartaments il·legals s'oferien per a ser llogats al marge de la llei (perquè de moment, el lloguer a plurifamiliars no està encara regulat) per 1.400€ la setmana a través del portal HomeAway.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.