Setmanari d'informació local - 138 anys

Bauzá presenta 1.088 avals contra els 2.022 presentats per Company

8448

José Ramón Bauzá, un dels candidats a la presidència del PP de les Balears, ha presentat aquest divendres uns 1.088 avals per la seva candidatura, pràcticament la meitat dels 2.022 presentats pel seu rival Gabriel Company.

«No els hem comptat realment. Per sobre dels mil, però tampoc ens ha preocupat sumar-los», ha assenyalat Bauzá als mitjans de comunicació, acompanyat d’Ana Maria Aguiló i diversos membres de la candidatura de Jaume Bauçà, qui s’han unit a l’equip encapçalat per l’expresident del Govern.

Cal destacar que es necessitaven presentar un mínim de 90 avals i Company n’ha presentat més de 2.000, entre els quals hi ha diversos càrrecs del PP que en l’anterior Govern representaven la mà dreta de Bauzá, com ara la portaveu del partit al Parlament, Margalida Prohens, Antoni Gómez, Joan Rotger o Pere Rotger.

«És la grandesa de la democràcia interna del nostre partit, que possibilita el sistema d’un afiliat un vot i que permet posar damunt la taula diverses idees», ha asseverat Bauzá en relació a la pèrdua d’aquests suports.

Finalment, ha remarcat que el més important és la «unitat», per la qual s’ha compromès a «unificar i integrar a l’altra candidatura per anar tots units», un pic acabi el Congrès del Partit Popular de les Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.