Setmanari d'informació local - 138 anys

Cap de setmana d'agricultura ecològica a Porreres

9904

La Fira d’Agricultura Ecològica de Porreres és una gran oportunitat per conèixer els productes ecològics fets a Mallorca, concretament aquest any, descobrir les varietats locals de cereals.

Enguany, se celebren activitats al llarg de tota la setmana i es concentren els plats forts al cap de setmana amb la culminació de la XI Diada d'Agricultura Ecològica el diumenge 30 d'abril. A més, durant tota la jornada hi haurà exposició i tast de pans fets amb blats antics, tallers, espai infantil, passacarrers, menjar de tot tipus, bo i saludable.

PROGRAMA:

  • Dijous 27 d’abril a les 19 hores (Centre BIT, Inca)

Xerrada: 'Una visió ecosistèmica sobre la Xylella' a càrrec de Paco Rodríguez León, especialista en sanitat vegetal, metagenoma de plantes i organismes edàfics.

  • Divendres 28 d’abril a les 19 hores (Centre Flassaders, Palma)

Xerrada: 'L’alimentació que ens emmalalteix, tenim alternatives?' a càrrec de Javier Guzmán, director de VSF Justícia Alimentària.

  • Dissabte 29 d’abril

A les 12.00 h: Tast de pans fets amb blats de varietats locals de Mallorca a càrrec de forners del mercat i l’Associació de Varietats Locals. (Mercat ecològic de Palma)
A les 20.00 h: Presentació del web www.cerealsdemallorca.org i xerrada sobre la situació actual dels cereals de varietats locals. (Sala polivalent de Porreres)

  • Diumenge 30 d'abril - XI Diada d’Agricultura Ecològica

Especial 'Cereals de varietats locals de Mallorca'

De 9 a 16 hores al centre de Porreres: la major exposició i venda de productes amb certificació ecològica de les Illes Balears.

09.00 h: Inici de la Diada
10.30 h: Tallers diversos
11.30 h: Presentació del documental 'Me ecològic de Mallorca'. (Sala polivalent)
12.00 h: Actuació castellera dels Al·lots de Llevant
13.00 h: Entrega del premi 'Producte ecològic de l’any 2017'
13.30 h: Actuació dels combos de l’Escola de Música de Porreres

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.