Setmanari d'informació local - 138 anys

GOB: Els sis quioscs grafiats a les platges de Campos tenen tots una superfície «molt superior a la permesa»

10262
Es Trenc.

El GOB adverteix que els sis quioscs grafiats a les platges de Campos tenen tots una superfície «molt superior» a la permesa. Així, el GOB ha demanat a la Conselleria de Territori que «adeqüi» els quioscs d'Es Trenc i sa Ràpita a la normativa de distribució d'instal·lacions de temporada.

Així mateix, han assegurat que, en diverses ocasions, ja han enviat altres escrits a la Direcció General d'Ordenació del Territori de la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat sol·licitant l'adequació dels plànols de distribució de les instal·lacions de temporada en les platges de les Illes Balears, competència d'ordenació del litoral que recau actualment en aquesta Direcció General. Pel que fa a les instal·lacions de les platges del terme de Campos, una vegada consultat el visor d'instal·lacions de temporada de la Direcció General d'Ordenació del Territori, constaten com dels sis quioscs grafiats tots tenen una superfície «molt superior a la permesa» per la normativa balear que ho regula.

Amb tot, des del GOB reclamen a la Direcció General d'Ordenació del Territori que compleixi amb l'ordenació de distribució d'instal·lacions de temporada en les platges tant en la superfície dels quioscs desmuntables com en la totalitat dels altres elements.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.