Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

Pere Estelrich presenta una novel·la juvenil on el misteri i la música són protagonistes

10544

El periodista i matemàtic felanitxer, Pere Estelrich presenta aquest dimecres 24 de maig a Can Alcover de Palma, a partir de les 19.30 hores la nova obra 'El misteri del llibre de cant gregorià'. A l'acte hi participaran els professors Begonya Martínez, Ramon Díaz i Josep Ll. Pol, a més del mateix autor, Pere Estelrich i Massutí. Així mateix intervendrà un cor de cambra amb veus de la coral universitària dirigida per Joan Company.

Es tracta d'una novel·la juvenil que narra la història d'un home singular que contacta amb dues joves de 12 anys per descobrir l'enigma que envolta un llibre de música tot ignorant que hi ha un altre personatge misteriós que pretén obtenir el volum. La història és plena d'aventures i cada capítol conté una intriga que convida a continuar llegint. És, segons l'autor, una novel·la juvenil per a tots els públics que ens acosta a la història de la música.
Així mateix, aquest mateix dimarts al programa la Vila del Pingüí d'Ona Mediterrània, Estelrich ha assegurat que, tot i la seva faceta com a matemàtic, no l'ha inclòs en aquest treball; sinó que es tracta d'un relat d'intriga on la música juga un paper important i els topònims que hi apareixen són del seu poble natal, Felanitx.

Pere Estelrich i Massutí nasqué a Felanitx l'abril de 1955. Estudià el batxillerat a l'Institut de la seva ciutat i es llicencià en matemàtiques per la Universitat de Barcelona. Té un màster en Periodisme i Comunicació i un diploma en gestió cultural a ESADE. Ha treballat com a professor al col·legi Sant Gaietà de Palma, fou gerent de la Fundació Pública de les Balears per a la Música i assessora diversos festivals i cicles musicals de Mallorca. La seva activitat se centra, sobretot, en el camp de l'organització de concerts, però també ha organitzat moltes activitats d'una altra mena.

Actualment és col·laborador del Diario de Mallorca i forma part de l'equip del programa de ràdio El crepuscle encén estels, ara a Ona Mediterrània. Encara que és coautor de diversos llibres sobre la història de la música, El misteri del llibre de cant gregorià (2017), és la seva primera obra de ficció.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pere Estelrich, fa mes de 6 anys

Gràcies per l'article.
Una abraçada afectuosa
Estic a la vostra disposició pel que volgueu
Pere Estelrich

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente