Setmanari d'informació local - 138 anys

El SOIB selecciona docents de les Balears per fer feina al Regne Unit

10632

El Servei d'Ocupació de les Balears (SOIB) està duent a terme un procés de preselecció per a docents que vulguin tenir una experiència de feina en col·legis públics i privats del Regne Unit. Segons ha informat la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria, a través d'aquest procés l'agència Uteach ofereix llocs de personal docent en àrees com Matemàtiques, Física, Química, TIC, Biologia i ciències en general, filologia en llengües modernes per impartir classes de llengua castellana i francesa o de llengua castellana i alemanya, així com de docents de primària.

El termini de presentació de sol·licituds acaba el 31 de maig i les entrevistes de preselecció es realitzaran el 8 de juny. Les persones interessades a treballar com a docents de primària i secundària a la regió sud-est del Regne Unit i voltants de Londres han de tenir una qualificació docent, sigui llicenciatura, diplomatura o grau més CAP o màster del professorat, o ben estar en condicions d'obtenir-ho en la data en què finalitzi el procés de selecció.

Els candidats han de tenir un nivell mínim d'anglès de B2 per ensenyar en secundària, i de C1 per a primària. Per a aquest procés no és necessari acreditar el nivell d'idioma amb un certificat oficial, ja que es podrà avaluar el nivell exigit durant les entrevistes.



L'agència Uteach ofereix un contracte d'un o dos anys, amb possibilitat d'incorporació a la plantilla amb un contracte indefinit. A més, els docents rebran formació gratuïta per estar preparats per ensenyar des del seu primer dia de classe en el Regne Unit i tendran accés a una plataforma elearning. Així mateix, els candidats poden optar a les ajudes per a la mobilitat 'El teu treball Eures-FSE' que donen suport financer per incorporar-se a un lloc de treball o per desplaçar-se a una entrevista de treball, en aquest cas en el Regne Unit.

Les persones interessades hauran d'enviar un currículum en anglès a l'adreça de correu electrònic eures@soib.caib.es, amb còpia a spain@uteachrecruitment.com indicant en l'assumpte professors UK-Balears, abans del 31 de maig de 2017. El 8 de juny es durà a terme una sessió informativa amb un procés de preselecció en la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.