Setmanari d'informació local - 138 anys

Palma, protagonista de reportatges al National Geographic i Condé Nast Traveller

10844

Palma ha estat protagonista durant aquest mes de reportatges en diversos mitjans de comunicació del mercat britànic, com són National Geographic i Condé Nast Traveller.

En aquests reportatges, segons ha explicat l'Ajuntament de Palma en una nota informativa, qualifiquen la capital balear com una destinació 365, tot mostrant la seva l'oferta cultural i gastronòmica. Així mateix, els articles posen en valor la imatge més moderna i cosmopolita de Palma com a destinació urbana.

La regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover, ha destacat la creixent repercussió mediàtica que té la ciutat de Palma al mercat britànic.

Des del consistori han defensat que aquest tipus de notícies tenen un impacte directe en les pernoctacions a la ciutat, les quals, durant la temporada mitjana-baixa (octubre 2016-abril 2017), varen ser de 967.641, la qual cosa suposa un increment del 9,70 per cent pel que fa a la temporada precedent.

En aquest sentit, Adrover ha qualificat de «bona notícia» que mitjans de comunicació internacionals de reconegut prestigi s'interessin per Palma i la valorin de manera tan positiva.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.