Setmanari d'informació local - 138 anys

Neix CREA per donar «visibilitat» al sector productor de continguts culturals i artístics

10962
La nova Plataforma CREA, que agrupa a empreses culturals i creatives dedicades a la producció de continguts artístics i culturals.

La nova Plataforma CREA, que agrupa a empreses culturals i creatives dedicades a la producció de continguts artístics i culturals, s'ha presentat públicament aquest dimecres. Segons han assenyalat, la Plataforma CREA vol establir un ·diàleg lleial i seriós amb les administracions per col·laborar i acordar polítiques públiques que, de debò, es destinin a millorar els diferents sectors de la cultura i de la ciutadania de les Balears».

«
Des de la Plataforma CREA volem enllaçar les empreses dels diferents sectors culturals per afavorir el coneixement mutu i l'intercanvi en disciplines cada vegada més interconnectades entre elles, i amb la ciutadania, de la qual són part», han explicat sobre aquest tema. Així, les empreses productores de la Plataforma CREA «són l'element que assegura el nexe d'unió entre la creativitat i el públic», tal com han remarcat, al mateix temps que han constatat que a les Balears «hi ha empreses petites en cada sector de la indústria cultural, sovint empreses febles i que, en la majoria d'ocasions, es dediquen al minifundisme».

La nova Plataforma està formada per sis associacions empresarials i 72 empreses productores culturals i creatives

No formen part de 
CREA les empreses dedicades només a la distribució i comercialització (com són les empreses que operen, exclusivament, en la fase de distribució de continguts culturals com són els mitjans de comunicació, empreses amb control de la comercialització, plataformes de pagament, o altres empreses auxiliars. Algunes d'aquestes distribuïdores, actualment, són les que copen els mercats en l'àmbit internacional).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.