Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort fa la primera passa perquè la protecció del Jonquet sigui una realitat

11283

El ple de l'Ajuntament de Palma ha aprovat inicialment el Pla especial de Protecció del Jonquet, amb els vots a favor dels partits de l'equip de govern i l'abstenció dels grups municipals del PP i Ciudadanos.

Ha estat un dels punts destacats de l'ordre del dia de la sessió plenària d'aquest dijous, la darrera amb José Hila, com a batle, atès que aquest divendres Antoni Noguera, de MÉS, li substituirà en el càrrec.

La postura del PP ha estat defensada per la regidora Lourdes Bosch, que ha dit que no hi hagi hagut «participació ni consens amb l'oposició» a l'hora d'elaborar el Pla. Així, ha criticat que s'informés la premsa d'aquest projecte, tres setmanes abans que ho presentessin en el Consell de Gerència.

El nou Pla especial del Jonquet protegirà les tipologies i els elements més significatius del barri i contempla la reordenació de les noves edificacions. A més proposa recuperar els emblemàtics molins, que passaran a tenir un ús residencial i de restauració. El tinent de batle de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne, Antoni Noguera, ha destacat que el pla permetrà crear «una nova balconada de Palma cap al mar» i ha apuntat que la seva execució podria començar el 2018.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.