Setmanari d'informació local - 138 anys

El batle de Palma canvia la foto del Borbó per la del republicà Emili Darder

11427

Antoni Noguera (MÉS per Mallorca) va prendre possessió de la batlia de Palma el divendres 30 de juny, en substitució del socialista José Hila qui ha ostentat aquest lloc durant dos anys, així com es va pactar a l'inici de la legislatura entre les seves dues formacions i Podem al juny de 2015.

«Amb lleialtat al rei, per imperatiu legal. Servar i fer servar la institució així com l'Estatut d'Autonomia de les Illes Balears, sense renunciar mai al dret a l'autodeterminació del nostre poble i sempre defensant els valors republicans, la llibertat, la justícia social i dignificació de la ciutadania en la construcció d'una Palma més estimada», va finalitzat així la seva presa de possessió.

Aquest dimarts, diversos mitjans de comunicació com l'ABC i el portal Kaosenlared s'han fet ressò del simbolisme de la retirada de la fotografia del rei Borbó del seu despatx. Al seu lloc ha col·locat la imatge d'Emili Darder, darrer batle republicà de Palma afusellat el 24 de febrer de 1937 per les tropes franquistes durant la guerra civil. 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.