Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort signa un conveni per ajudar a desenvolupar el projecte Vacances en Pau

11511

L'Àrea d'Igualtat, Joventut i Drets Cívics ha signat aquest dijous un conveni amb l'associació d'Amics del Poble Sahrauí de les Balears per contribuir amb els objectius de l'associació del 2017. El conveni s'inclou dins del Pla Estratègic de Subvencions de l'Àrea i té com a objectiu ajudar a desenvolupar el projecte Vacances en Pau, al qual es destinen 15.000 euros, segons informa l'Ajuntament de Palma.

El regidor d'Igualtat, Joventut i Drets Cívics, Aligi Molina, ha destacat que el projecte Vacances en pau «és molt especial per a la ciutat». «Ens permet gaudir durant dos mesos dels nins i nines sahrauís», ha afirmat Molina, qui ha incidit en la importància de «seguir treballant políticament per aconseguir una resolució del conflicte sahrauí».

La presidenta de l'associació d'Amics del Poble Sahrauí de les Illes, Catalina Rosselló, ha agraït l'ajuda de l'Ajuntament. «Ens permet que durant dos mesos els nins sahrauís puguin gaudir d'unes vacances solidàries, que coneguin una altra cultura i passin un estiu molt divertit», ha assegurat. A més, «es crea un vincle molt profund entre la família d'acolliment i la biològica», ha postil·lat Rosselló.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.