Setmanari d'informació local - 138 anys

'Humans', reportatge sobre la tragèdia dels refugiats, guanya el II Premi de Periodisme APIB

11537

'Humans', el reportatge sobre la tragèdia dels refugiats elaborat pels periodistes d'IB3 Martina Ramis i Ricard Peitx, ha guanyat aquest dijous per un veredicte gairebé unànime del jurat el II Premi de Periodisme APIB.

Els guanyadors han rebut un premi de 1.500 euros i una escultura de Maria Genovard donat els testimonis reals, l'interès humà, la documentació i la denúncia que reflecteix la peça periodística elaborada per Ramis i Peitx.

Mencions especials

Així mateix, el jurat ha atorgat una menció especial a la periodista Mª Antonia Cantallops, d'El Mundo, pel seu reportatge titulat 'Cuando Marta encontró a Inma', centrat en el retrobament de germanes en adopció separades.

Una altra menció especial ha estat per al periodista José Luis Miró, de Gaceta Náutica, pel seu reportatge d'investigació sobre els abocaments i la contaminació des de les depuradores públiques.

Igualment, la periodista Elena Ballestero, de Brisas-Última Hora, ha rebut una altra menció especial, sent el segon reportatge amb més vots, per 'Mujeres con historia', sobre les estrangeres pioneres a la Mallorca dels segles XIX i XX.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.