Setmanari d'informació local - 138 anys

Cultura augmenta l'oferta de cursos i tallers de català per a aquest estiu

11543

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports ha augmentat i diversificat l'oferta de cursos i tallers de català d'aquest estiu. Així passa de 234-543 alumnes al mes de juliol.

L'objectiu d'aquests cursos que ofereix la Conselleria és aprendre i millorar el coneixement de la llengua catalana, mitjançant l'Institut d'Estudis Baleàrics, segons han explicat des del Govern en un comunicat.

Oferta formativa

L'oferta formativa d'aquest estiu ofereix cursos intensius de català, tallers per a joves nouvinguts i, com a novetat d'aquest any, també es duran a terme tallers de conversa. En total es realitzaran nou cursos intensius de nivell A1, A2 i B1 en què hi participaran 105 alumnes.

Pel que fa als tallers per a joves nouvinguts, es realitzaran 13 durant el mes de juliol, davant dels set tallers que es varen fer al juliol de 2016. Aquests tallers es duran a terme de forma simultània a Palma, Inca, Manacor, Son Servera , sa Pobla, Alcúdia, Ciutadella, Maó i Eivissa, i hi participaran 219 alumnes.

Pel que fa als tallers de conversa, en total es realitzaran 26, amb una participació de 219 alumnes i es cursaran a Palma, Inca, Llucmajor i Sant Josep de sa Talaia.

El període de matrícula continua obert per als cursos de llengua catalana i els tallers de conversa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.