Setmanari d'informació local - 138 anys

El preu del lloguer a les Balears augmenta prop d’un 20 %

11595

Les Balears és la regió on més ha pujat el preu del lloguer en el primer semestre, amb un increment prop del 20 per cent, segons l'informe semestral de preus de lloguer de la plataforma Pisos.com.
Segons aquest estudi, l'habitatge a les Illes el juny de 2017 va tenir una superfície mitjana de 166 metres quadrats i una renda mitjana de 985 euros, la tercera més cara de l’Estat espanyol. A més, Palma va registrar una renda mitjana de 975 euros al mes, marcant la desena pujada més intensa enfront de desembre de 2016, un 8,45%.
Segons l'informe, les Balears va ser la tercera autonomia amb la mensualitat més cara, tan sols per darrere de Madrid i el País Basc.
El director general de Pisos.com, Miguel Ángel Alemany, ha assenyalat que el lloguer per períodes curts exerceix una important influència en el lloguer tradicional, «però que no és decisiva».
Així, ha explicat que, «mentre que el lloguer turístic es recolza en intermediaris que gestionen de forma integral la transacció, el residencial no està prou professionalitzat per a donar-li als propietaris la seguretat jurídica que els faci sentir-se còmodes».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.