Setmanari d'informació local - 138 anys

L'organització del Sant Fermí Llubiner demana disculpes pel malentès amb les banderes

11685

Aquest dilluns, el PP va carregar contra l’Ajuntament de Llubí perquè durant la festa de Sant Fermí celebrada aquest passat dissabte, al bar Sis caires (balconada des del qual es llegí el pregó), hi havia, entre d’altres, una bandera de suport als presos d'ETA.

Des de l'organització de l'esdeveniment han volgut fer públiques unes disculpes arran de les notícies sorgides als mitjans de comunicació sobre les banderes del balcó. «Aquest balcó ens el deixa un particular i, ja que ens deixa casa seva per poder fer el pregó, no vam poder demanar-li que llevés la bandera»

A més, han argumentat: «Tota persona que viu a Llubí o ve espontàniament, sap que aquestes banderes estan al mateix balcó de cap a cap d'any des de fa 3 anys. Des del punt de vista de l'organització haguérem pogut evitar aquest mal entès, d'aquesta manera, demanem mil disculpes a aquella que es van poder ofendre».

Com que el PP va acusar l'Ajuntament, «també aclarir que l'Ajuntament de Llubí no hi té res a vuere, ja que és una festa organitzada per S'acústicafè Llubí i Pub 6 Kaires».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.