Setmanari d'informació local - 138 anys

Palma tendrà el primer parc de Cal·listènia a Son Moix

11749

L’Institut Municipal de l’Esport (IME) ha adjudicat el subministrament i la instal·lació d’un parc de Cal·listènia a Son Moix per un import de 15.730 €. El termini d’execució del projecte és d’un mes natural, per la qual cosa estarà a disposició dels ciutadans a partir de la segona quinzena d’agost.

La tinenta de batle d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Palma, Susanna Moll, ha declarat que lStreet Workout, com també es coneix aquesta modalitat esportiva, és una activitat en auge que aporta nombrosos beneficis com millora de l’agilitat, la força i la flexibilitat. «La instal·lació del primer parc de Cal·listènia a Palma és una aposta innovadora per un projecte que respon a la demanda d’una activitat en expansió, a l’aire lliure i per a tots els ciutadans», ha afirmat.

L’Street Workout és un esport adaptat al medi urbà, en el qual s’utilitza únicament el propi pes corporal amb exercicis cal·listènics. És una activitat adequada per a millorar les capacitats físiques amb exercicis progressius i que compta amb un seguiment cada vegada major per part dels amants de l’esport.

El circuit del nou parc de Cal·listènia està compost per barres paral·leles triples i una estació central amb una escala horitzontal, una espatllera sueca, una barra de 2 m per a estil lliure i barres a diferents altures. Per ser una instal·lació exterior, la composició dels materials és antivandàlica, amb estructura d’acer al carboni de resistència extrema al pes i està avalada per la Federació Espanyola d’Street Workout i Cal·listènia.

El circuit, que se situarà al costat de l’Skatepark de Son Moix, tendrà el mateix horari d’obertura que la instal·lació de Son Moix, de dilluns a divendres de 8 a 22 h, dissabtes de 8 a 21.30 h i diumenges de 8 a 14.30 h.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.