Setmanari d'informació local - 138 anys

Valores en Baleares comença les gestions perquè l'autobús transfòbic d'HazteOir visiti Palma

12035

El grupuscle Valores en Baleares ha informat aquest dissabte, 22 de juliol, que ha començat les gestions perquè l'autobús amb missatges transfòbics d'HazteOir pugui visitar Palma durant el proper curs escolar.

En un comunicat, informen que l'Audiència de Madrid ha ordenat l'aixecament de la mesura cautelar d'immobilització de l'autobús d'HazteOir. Valores en Baleares assenyala així que aquesta sentència reconeix el dret a la lliure circulació de l'autobús i que, a més, li dóna la raó quan va convidar el president Ignacio Arsuaga a visitar Palma.

«La justícia assenyala que admetre la persecució d'idees que molesten a alguns no és democràtic», insisteix. Per això, després de la sentència, Valores en Baleares ha cursat una nova invitació a Arsuaga perquè realitzi «un esforç extraordinari» i aconsegueixi que l'autobús visiti Palma amb la finalitat de «defensar la llibertat de tots els ciutadans i, en especial, la dels pares a l'hora de triar l'educació que volen per als seus fills».

A la nota de premsa, també apel·len directament a la presidenta del Govern, Francina Armengol, i a la portaveu del PP al Parlament, Marga Prohens: Què ha de dir la presidenta del Govern Francina Armengol i la portaveu absent del PP al Parlament Marga Prohens que encara no se sap on s'amaga?

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.