Setmanari d'informació local - 138 anys

Finalitza la renovació dels senyals dels passos de nivell de la xarxa ferroviària

13447
SFM ha finalitzat les obres de millora del sistema de senyalització de tots els passos a nivell. | Arxiu

Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) ha finalitzat les obres de millora del sistema de senyalització de tots els passos a nivell de les línies ferroviàries de Mallorca, una actuació que ha suposat una inversió de 262.526 euros.

La Conselleria de Territori, Energia i Mobilidad ha explicat aquest divendres que s'ha dut a terme una intervenció sobre els capçals de les 63 senyals existents en 18 passos a nivell, instal·lant llums de passos a nivell amb tecnologia LED.

Avanç important

Aquest sistema suposa «un important avanç» en la seguretat de la circulació ferroviària i una millora de la visibilitat per als maquinistes. Així mateix, l'ús de tecnologia LED presenta avantatges com un «important estalvi energètic», així com un augment de la durabilitat dels senyals, a més de permetre un estalvi en les tasques de manteniment.

Paral·lelament, s'ha aprofitat per dotar d'una «major i millor» visibilitat al pas a nivell situat en el Camí dels Moliners, en el terme municipal de Santa Maria del Camí. Finalment, aquestes actuacions tenen com a objectiu millorar la seguretat del transport ferroviari, incloent les últimes tecnologies en senyalització.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.