Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

'Desembossa't del plàstic', campanya per promoure la reducció del seu ús en els comerços

15443
Presentació de la campanya 'Desembossa't del plàstic'. | Ajuntament de Palma

Aquest dissabte s'ha presentat públicament la campanya 'Desembossa't del plàstic', per impulsar la reducció de les bosses de plàstic, que realitza l'Ajuntament de Palma i compta amb la col·laboració de les patronals del comerç AFEDECO, PIMECO i PIMEM.

La presentació de la campanya ha donat el sus a la IX Setmana Europea de Prevenció de Residus, en la qual, enguany, per primera vegada, s'hi ha implicat la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca amb el suport d'Ecoembes i els ajuntaments. Des d'aquest dissabte i fins el 26 de novembre s'han programat una vintena d'accions de sensibilització sobre la prevenció de residus a catorze ajuntaments de Mallorca i Menorca. 

Carrusel de ferralla

Una d'aquestes accions és la instal·lació avui a la plaça París de Palma del carrusel de ferralla i jocs tradicionals elaborats amb materials reciclats. «Es tracta d'activitats per a tota la família que han tengut molt bona acollida entre els veïns i passejants», ha explicat l'Ajuntament.

Per la campanya 'Desembossa't del plàstic' s'han editat un miler de cartells i 10.000 fulletons en català i castellà que un equip d'educació ambiental està distribuint pels comerços de Palma des del mes d'octubre. A hores d'ara ja s'han visitat a XX comerços. En aquestes visites s'entrega el material informatiu i es demana la col·laboració dels comerços per reduir les bosses de plàstic. També se'ls informa que les normatives estatals, europees i autonòmiques.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.