Setmanari d'informació local - 138 anys

Els comerços de les Balears que venguin jocs i juguetes en català estaran identificats amb un adhesiu

16123

Els comerços de les Balears que veguin jocs i juguetes en català estaran identificats amb un adhesiu i en un petit expositor, segons ha informat la Conselleria de Cultura, Participació i Esports en la presentació de la campanya 'I la teva, jugues en català?'. Aquesta iniciativa parteix del Consorci per a la Normalització Lingüística de la Generalitat de Catalunya i el Govern s'hi ha a adherit  amb l'objectiu de fomentar l'ús de la llengua catalana en l'àmbit lúdic.
La presentació ha tengut lloc aquest dimarts per part de la consellera de Cultura, Participació i Esports, Fanny Tur, i de la directora general de Política Lingüística, Marta Fuxà. Segons han explicat, s'ha fet coincidir l'inici i la presentació de la campanya amb les festes de Nadal i de Reis encara que, tot i això, és una iniciativa oberta, no té una durada limitada, i es planteja com a objectiu arribar al centenar de comerços adherits a les Balears.

A més, també es podran identificar els jocs i les juguetes en català amb un adhesiu perquè siguin més visibles. Tot aquest material es facilitarà als establiments, que no hauran d'assumir cap cost. El Govern es compromet a difondre la campanya entre els ciutadans a través d'organitzacions col·laboradores, xarxes socials, i una pàgina web que s'ha creat per a l'ocasió: http://jocsencatala.cat/. També s'encarrega de distribuir el material i de facilitar al personal dels establiments formació en llengua catalana. També s'ha fet arribar el material de la campanya als consells insulars.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.