Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort i diverses entitats preparen el Dia de la persona consumidora

17741

La regidora de Sanitat i Consum, Antònia Martín, i la directora general de Mercats, Griselda Sesé, s’han reunit amb els representants de l’Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de les Balears (Adicae) Catalina Cañellas i Josep Campins per tal de començar a preparar, juntament amb les entitats defensores dels consumidors, la celebració del Dia Mundial dels drets de la persona consumidora.

Enguany, la celebració es traslladarà a la plaça Major i tendrà lloc el proper 15 de març. Durant les properes setmanes l’àrea de Sanitat i Consum es reunirà també amb altres entitats com Consubal, UNAE i La Defensa per a preparar els actes que tendran lloc el proper 15 de març, i per a continuar fent feina de forma organitzada.

«La tasca social que fan les associacions de protecció de consumidors i usuaris és molt important i volem que la fira sigui una eina per posar-la en valor i ajudar a difondre la seva feina entre la ciutadania de Palma», ha explicat la regidora de Sanitat i Consum, Antònia Martín.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.