Setmanari d'informació local - 138 anys

El PP proposarà als partits del Ple del Consell el seu suport a la presó permanent revisable

17929

El PP de les Illes Balears al Consell de Mallorca, a través del seu portaveu, Mauricio Rovira, plantejarà aquest dijous un acord pel qual el Ple de la institució insular manifesti el seu suport a la figura de la presó permanent revisable aprovada el 2015, amb l'únic vot favorable del PP.

El Partit Popular defensa que aquesta proposta «respon a la demanda de la societat espanyola davant els crims més greus i execrables comesos per bandes terroristes o assassins sense ànima».

Per aquest motiu, el PP instarà els diferents grups del Consell de Mallorca amb representació al Congrés dels Diputats que reconsiderin la seva postura sobre sobre la derogació, plantejada el 2016.

Amb la moció del PP al Ple d'aquest dijous es pretén també acordar que es doni trasllat del possible acord al ministre de Justícia, Rafael Catalá, i als grups polítics del Congrés i del Senat.

El PP ha defensat en un comunicat que la presó permanent revisable, «implantada a França pel socialista François Mitterrand i que s'aplica també a Itàlia i Alemanya, no és una forma de cadena perpètua». «Només tracta de protegir la societat de delinqüents excepcionalment perillosos mentre no estigui acreditat que no reincidiran».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.