Setmanari d'informació local - 138 anys

Tania Marí, nova presidenta de NNGG del PP d'Eivissa: «Estic compromesa amb la unitat d'Espanya»

18065
El nou equip de Marí està integrat per 20 joves de diferents municipis d'Eivissa i compta amb Santi Canals com a nou secretari general. | PP Eivissa

Tania Marí va ser triada aquest dissabte nova presidenta de Noves Generacions (NNGG) del PP d'Eivissa en el III Congrés Insular de Noves Generacions.

Marí, que substitueix a Toni Ramón en el càrrec, va assegurar que un dels seus objectius prioritaris és mantenir a NNGG com la «principal organització política juvenil de l'illa», una generació «compromesa amb la llibertat, la tolerància, la democràcia i la unitat d'Espanya».

En el seu discurs, Marí ha ressaltat que els joves del PP estan preocupats no només per les polítiques de joventut, sinó també per l'economia, el medi ambient, la sanitat, l'habitatge o l'educació.

Per això, ha plantejat «treballar en el present i en el futur, amb propostes per defensar l'educació lliure de l'adoctrinament ideològic, promoure la nostra identitat lingüística, l'eivissenc; defensar el turisme com la principal font d'ingressos i lluitar contra la 'turismofòbia'; estar compromesos amb el medi ambient promovent l'ús d'energies renovables; promoure el voluntariat i donar a conèixer les tradicions i costums eivissencs».

El nou equip de Marí està integrat per 20 joves de diferents municipis d'Eivissa i compta amb Santi Canals com a nou secretari general.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.