Setmanari d'informació local - 138 anys

El PP de Selva abandona el ple després d'haver demanat la dimissió de l'actual batle

18273

El ple de l'Ajuntament de Selva, d'aquest passat dimecres, en el qual s'aprovà la disposició d'uns terrenys municipals a la Conselleria d'Educació per tal de dur-hi a terme una de les demandes històriques: la construcció d'una escola. Més enllà d'aquest fet, emperò, el ple no va transcórrer amb normalitat. Sobretot per part de l'agrupació municipal PP de Selva, qui va abandonar el ple abans d'hora.

Segons ha explicat aquest divendres el batle de Selva, Joan Sastre (El Pi), al programa d'Ona Mediterrània, La Vila del Pingüí, els fets succeïren arran de la petició de dimissió per part del PP contra l'actual batle i la regidora del PSOE, durant el plenari de fa una setmana. En aquest sentit, el PP acusava el batle de manca de transparència, la manca d'informes tècnics i jurídics. Igualment, el ple d'aquest passat dimecres tornà a anar en aquesta línia, segons ha apuntat Sastre a la ràdio mallorquina.

Per aquest motiu, Sastre recordà que el seu equip de govern dugué a terme quatre obres de millora de la xarxa d'aigua potable durant l'any 2017 (totes seguint la llei de contractació pública: a través de l'elaboració d'informes, exposició pública, concurs, etc.). Es tracta d'unes obres semblants, segons Sastre, que dugué a terme l'anterior batle del PP durant el 2016 que no es dugueren a terme, emperò, seguint la normativa de contractació. Si no, que les obres públiques foren adjudicades directament a l'empresa d'aigües. Amb això Sastre li replicà: «Qui ha de demanar la dimissió a qui?».

En resposta a la declaració de l'anterior batle, Joan Rotger (PP), qui assenyalava que ell es dedica a fer política per ajudar a la gent del poble i als ciutadans de les Balears, el batle contestà que a ell no li ho semblava, quan el PP del Senat vota una proposta en contra del descompte de resident per als ciutadans de les Illes. De la mateixa manera, li va assenyalar que tampoc entenia el seu vot en contra de la moció presentada en el Consell per derogar la llei Montoro.

Tot seguit, l'agrupació municipal del PP, juntament amb l'anterior batle, va abandonar la sala de plens. Abans que aquesta hagués finalitzat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.