Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Ajuntament de Valldemossa exigeix la llibertat immediata dels presos polítics

18431

L'Ajuntament de Valldemossa ha aprovat una moció, presentada per La Valldemossa que Volem, en la qual s'exigeix l'excarceració immediat dels presos polítics, es rebutja l'escalada repressiva a l'Estat espanyol, expressa el seu suport a les institucions legítimes catalanes, exigeix l'aixecament de l'aplicació de l'article 155 de la Constitució espanyola i commina la UE a «exercir una mediació política que faciliti el diàleg i la cerca d'una solució política».

El text de la moció aprovada diu així:

«Rebutjar l'escalada repressiva dels darrers mesos i exigir l'excarceració immediata de tots els presos polítics que ho són malgrat haver actuat sempre pacíficament i democràtica, d'acord amb el mandat sorgit de les urnes.»

«Exigir el retorn amb garanties dels membres del Govern legítim exiliats a Flandes.

Expressar el ple suport al govern legítim de la Generalitat de Catalunya, encapçalat pel Molt Honorable president Carles Puigdemont i per l'Honorable vicepresident Oriol Junqueras.

Expressar el ple suport a la Mesa al Parlament de Catalunya que s'han vist desposeïts de les seves competències per l'aplicació indigna de l'article 155 de la CE.

Exigir la fi de la judicialització de la política catalana i condemnar l'arbitrarietat i l'ús partidista amb que s'estan aplicant les lleis, tot pervertint la separació de poders que qualsevol Estat de Dret digne ha de garantir.

Instar la Unió Europea i la resta d'institucions internacionals a exercir una mediació política que faciliti el diàleg i la cerca d'una solució política.

Exigir l'aixecament immediat de l'aplicació de l'article 155 de la CE.»

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.