Setmanari d'informació local - 138 anys

Palma acull a partir d'aquest dimecres la Fira d'Ocupació 2018

18443

La Fira de l'Ocupació 2018 de PalmaActiva ha començat aquest dimecres a la sala Mallorca del Palau de Congressos, amb la conferència 'A la recerca de l'energia triomfant', a càrrec de Juanma Iturriaga.

La regidora de Turisme, Treball i Comerç, Joana Maria Adrover, ha destacat que aquest any les conferències de motivació es fan el primer dia, abans de la jornada de contacte amb empreses, perquè «la cerca de treball és també un treball en el qual no s'ha de perdre ni l'esperança ni la il·lusió», segons ha declarat.

Per la seva banda, la presidenta de PalmaActiva ha destacat la importància de la motivació i de l'actitud com a «factors d'èxit» en la cerca de treball.

Xerrades breus

Després d'aquesta conferència, han tengut lloc una sèrie de xerrades breus sobre gestió de persones a càrrec de Som Hotels, Happy Force i Habitissimo.

«Estam vivint un canvi accelerat del món laboral i la tecnologia és una de les protagonistes d'aquesta revolució, no només per les eines que aporta sinó pels nous models que planteja per gestionar el talent, posant les persones al centre i donant prioritat al compromís i la motivació com a claus de la productivitat i la innovació», ha expressat el fundador de Happyforce, Álex Ríos.

Per la seva banda, la directora de RRHH de Habitissimo ha assegurat que «la felicitat també es treballa» i ha explicat durant la seva intervenció quins són per a ella els punts clau de l'apoderament o els ingredients de la recepta de la felicitat en el treball.

Jornada de contacte amb empreses

Aquest dijous continua la Fira amb la jornada de contacte amb empreses, on els ciutadans tendran l'oportunitat de deixar els seus currículums i parlar amb responsables de RRHH de 45 empreses que ofereixen més de 1.600 llocs de treball. Aquest any l'horari serà de 09:30 h a 18:00 h ininterrompudament, sense pausa al migdia, i les 45 empreses participants hi assistiran durant tot el dia.

D'aquesta manera, «els ciutadans tenen un ventall de temps més ampli per fer entrevistes i deixar el seu currículum», ha afirmat Adrover.

Entre les novetats d'aquest any, també han destacat que per accedir al recinte firal és imprescindible inscriure's i que vuit empreses realitzaran seleccions grupals. De moment, la xifra de persones que ja s'han inscrit en la Fira és de 5.200.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.