Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern exposa a Brussel·les la Llei de Canvi Climàtic, actualment en tramitació

21537

La Conselleria i Territori, Energia i Mobilitat del Govern ha divulgat a Brussel·les la Llei de Canvi Climàtic i Transició Energètica com a exemple de política innovadora en els actes organitzats dins de la Setmana Europea de l'Energia Sostenible.

En concret, el director general d'Energia i Canvi Climàtic, Joan Groizard, ha intervengut en la part central dels esdeveniments, inclosos en la 'Policy Conference' o conferència política, segons ha informat la Conselleria en una nota de premsa.

El Govern ha recordat que la Llei de Canvi Climàtic i Transició Energètica, actualment en tramitació, parteix dels objectius acordats a nivell a nivell europeu i de la declaració política per la qual la Unió Europea i els 14 Estats membres, inclòs l'Estat espanyol, es comprometen a ajudar les illes a ser «arquitectes de la seva pròpia transició energètica».

Com ha explicat Groizard, la futura llei de les Balears es basa en les particularitats de les Illes i incorpora els objectius fonamentals de la política europea en l'àmbit autonòmic.

En la conferència d'aquest dimecres, Brendan Devlin, membre de la Direcció General d'Energia de la Comissió Europea de la Comissió Europea, ha destacat el suport d'Europa a la transició energètica de les illes perquè demanen «un fort lideratge local des dels territoris insulars i exemples de polítiques concretes», segons ha indicat la Conselleria.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.