Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi Palma exigeix la retirada de la proposta de zonificació turística de la ciutat

21575

El Pi Palma ha qualificat la proposta de zonificació turística que ha presentat l’Ajuntament d’«inadequada, buida de fonaments jurídics i sense arguments territorials i mediambientals». La formació ha denunciat que aquesta proposta «es basa en la prohibició total i pot enfonsar el turisme i el comerç».

La formació ha presentat aquest dijous al·legacions a la proposta perquè, segons el president d’El Pi Palma, Josep Melià, «no soluciona la problemàtica actual i per això demanem que es retiri i es reconsideri tot el contingut perquè no és adient per zonificar». Melià s’ha mostrat «desconcertat per la manca de sensibilitat social d’un projecte que sorgeix d’un govern que s’autoproclama com el govern de la gent».

El president d’El Pi Palma ha volgut deixar clar que necessitam «més política pública d’habitatge, però la prohibició del lloguer turístic no pot ser una de les grans mesures per fomentar-ho, sinó tot el contrari». En aquest sentit, Melià ha reclamat a l’equip de govern que no posi «excuses, que plantegi propostes clares i que no tingui por a regular».

Melià ha afegit també: «Aquest document és incomplet, que es basa en una delimitació errònia i plena d’incongruències que generaran inseguretat jurídica. No s’ajusta ni a la Llei de Turisme, ni al mateix PIAT, aprovat inicialment pel Consell de Mallorca, un fet que constata que aquest document ja neix viciat».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.