Setmanari d'informació local - 138 anys

Ferrà: «Vetllarem perquè caigui la Llei Mordassa i les altres eines que coarten la llibertat d’expressió»

21897

El portaveu del grup parlamentari de MÉS per Mallorca, Josep Ferrà, ha reconegut la feina i l'èxit de la Setmana per la Llibertat d'Expressió, especialment el concert d'aquest diumenge al Palma Arena, «que va ser un clam per la llibertat». «Des de MÉS per Mallorca demanarem al nou Govern espanyol que prengui nota dels actes i reivindicacions a favor de la llibertat d'expressió i vetllarem perquè caigui la Llei Mordassa i les altres eines que coarten la llibertat d'expressió», ha assegurat el diputat ecosobiranista.

Ferrà ha explicat també el funcionament de l'Oficina de Drets Lingüístics, on «es garantiran els drets lingüístics de tothom i on s'informarà i assessorarà aquelles persones que ho necessitin». El portaveu del grup parlamentari l'ha definida com una bona eina que s'emmarca dins la política lingüística de les Balears alhora que ha recordat que és un projecte que es troba «en fase de consulta prèvia i al qual s'hi pot seguir aportant».

La diputada de MÉS per Mallorca, Joanaina Campomar, ha valorat positivament «el canvi de tarannà del nou Govern espanyol davant l'acollida de persones refugiades i el retorn de la sanitat universal». Campomar ha recordat que aquesta darrera era «una lluita que ja s'ha fet des dels Acords pel Canvi, que va posar les eines mentre el govern del PP impedia la retornada de la targeta sanitària».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.