Setmanari d'informació local - 138 anys

El programa 'Raixa nits d'estiu 2018' acollirà un total cinc actes culturals

21945

La finca pública de Raixa acollirà un total de cinc actes culturals, sota el títol 'Raixa nits d'estiu 2018', que se celebraran durant els mesos de juliol i agost; es tracta d'una iniciativa que ha estat programada pel Departament de Participació Ciutadana i Presidència del Consell.

Segons ha informat la institució insular, l'estrena de 'Raixa nits d'estiu 2018' tendrà lloc aquest divendres, 22 de juny, amb un acte homenatge a Josep Maria Llompart amb la lectura dramatitzada de 'Els mots m'han abocat al poble'; un espectacle dirigit per Pere Fullana amb dramatúrgia de Carmen Planells.

El conseller insular de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado, ha explicat que aquesta iniciativa és fruit de la voluntat del Consell d'acostar aquesta part del patrimoni històric. «Raixa és història viva de la nostra illa, amb un valor artístic i etnològic importantíssim», ha assegurat.

La segona cita serà el 13 de juliol amb el concert de la banda vocal 'a capella' de pop-soul amb reminiscències harmòniques de jazz 'Supervoices'. El 27 de juliol serà el torn de l'obra de teatre de Produccions de Ferro 'Peccatum'.

A l'agost, tendrà lloc el divendres 10 el concert de música clàssica 'Lied Mallorquí' amb la interpretació del tenor Antoni Lliteres i el pianista Joan Ciria. A més, el 24 d'agost finalitzarà el programa amb 'Microteatre per refrescar' de Somni Produccions, amb tres muntatges de petit format escrits per Xavier Uriz, Jaume Miró i Rafel Gallego.

«Amb aquest programa volem oferir a la ciutadania l'oportunitat de gaudir de teatre i música, envoltats de jardins romàntics, camps de cultiu, arquitectura rústica i senyorial amb influència italiana, en el marc de la Serra de Tramuntana», ha expressat Jurado.

Així mateix, el Consell ha recordat que les portes de Raixa obriran una hora abans de l'espectacle per poder passejar pels jardins i, a més, hi haurà una visita guiada en grup per a les primeres persones que arribin. Les entrades es posaran a la disposició del públic una setmana abans de cada espectacle a Ticketea i també a través d'aquest correu: relacionsinstitucionals@conselldemallorca.net

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.