Setmanari d'informació local - 138 anys

Raixa inicia el programa 'Nits d'Estiu 2018' amb un acte d'homenatge a Llompart

22061
Acte d'homenatge a Josep Maria Llompart. | Consell de Mallorca

La finca pública de Raixa ha obert les seves portes a la cultura i a les nits temàtiques amb l'obra 'Els mots m'han abocat al poble', acte homenatge a Josep Maria Llompart que ha marcat l'inici del programa 'Raixa Nits d'Estiu', iniciativa programada pel Departament de Participació Ciutadana i Presidència del Consell de Mallorca.

Segons ha informat el Consell, l'obra està dirigida per Pere Fullana amb la dramatúrgia de Carme Planells i la participació de l'actor Xavier Frau i l'actriu Maria Bauçà, acompanyats pel violoncel·lista Miquel Àngel Aguiló.

Així mateix, el vicepresident segon i conseller insular de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado, ha estat l'encarregat d'inaugurar el programa i de convidar a la ciutadania de Mallorca a assistir a la trobada.

L'acte també ha comptat amb la presència del director insular de Relacions institucionals i Presidència, Marc Andreu Herrera; la regidora de Bunyola, Agustina Vilaret González; el president de l'Obra Cultural Balear, Josep de Luís; i el regidor de Cultura de l'Ajuntament de Palma, Llorenç Carrió.

Els propers espectacles tindran lloc el 27 de juny i 10 i 24 d'agost. Per assistir als mateixos de manera gratuïta és necessari accedir a Ticketea i reservar les entrades fins una setmana abans de les dates corresponents.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.