Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

Esporles s'adhereix a l'Agència de Defensa del Territori

Amb Esporles ja són 23 els municipis que han cedit les competències a l'organisme

22207

Esporles s'ha adherit a l'Agència de Defensa del Territori (ADT) del Consell, que ja compta amb 23 municipis que han cedit les competències a l'organisme. Segons ha informat el Consell, la consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, i la batlessa d'Esporles, Maria Ramon, han signat l'adhesió aquest matí. En l'acte també ha participat el director de l'ADT, Tomeu Tugores.

A part d'Esporles, els municipis que estan adherits a l'ADT són Campanet, Puigpunyent, Algaida, Marratxí, Son Servera, Montuïri, Artà, Felanitx, Mancor de la Vall, Alaró, Bunyola, Santa Maria del Camí, Sóller, Búger , Selva, Llubí, Capdepera, Fornalutx, Sineu, Campos, Manacor i Inca.

Igualment, l'ADT engloba els municipis de Banyalbufar, Deià, Escorca i Estellencs perquè tot el seu sòl rústic és protegit. Així, el total d'ajuntaments en els quals l'ADT exerceix les competències és de 27, i per tant, ja s'ha superat la meitat de l'illa. Pollença i Sencelles s'afegiran ben aviat, segons ha indicat el Consell.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.